pondelok 4. januára 2016

Interiérové tapety, inak

Tapety za posledné obdobie, prešli ZNOVUZRODENÍM a veľmi sa tomu teším! Určite si všetci pamätáme na tapety z 80tich rokov, ktoré sme mali všetci povinne na betónových stenách a ich postupné odstraňovanie, škrabanie a následné stierkovanie v rokoch 90tich.
Dnes si ich dávame do interiérov úplne dobrovoľne a jediné čo nám stojí v ceste, je presvedčiť manžela o ich nutnosti, na dotvorenie interiéru :)
Dnes je materiál tapiet už rôzny, a je ťažšie si vybrať. Nie ťažšie, žeby nebolo z čoho, ale preto, lebo výber je už tak veľký, že je ťažké sa rozhodnúť :)
Nebudem sa tu rozpisovať o technických vlastnostiach tapiet, na to sú väčší a študovanejší odborníci, a o ich vlastnostiach sa môžete dočítať napríklad aj tu:
Ja sa dnes zameriam na dizajn.
Dnes si už môžete dať vyrobiť vlastný dizajn tapiet, mňa však zaujal taliansky distribútor obkladov a dlažieb, najnovšie aj tapiet, firma ARMONIE ARTE CASA, ktorá pred rokom prišla na trh s TAPETAMI NA MIERU.
Jedná sa síce o predložený dizajn, ale najväčšou výhodou čo vidím na týchto tapetách a čo je naozaj veľkou výnimkou u dodávateľov tapiet, je práve rozloženie dekoru NA MIERU.
V talianskej kancelárii, dizajnéri na základe našich podkladov steny, zakreslenia otvorov, rozporcujú vybraný dizajn na vašu konkrétnu stenu. Vám tak pri lepení nevzniká nijaký odpad a prídu Vám rolky dodané presne podľa skutočného stavu vašej steny.
Dizajn je naozaj bohatý a dotvorí tak Váš interiér do konečnej fázy. Už sa len nasťahovať!!! :)
Armonie arte casa, Balloon
Armonie arte casa,Blu Sky
Armonie arte casa, Kashmir
Armonie arte casa,Neverland 
Armonie arte casa,Persian
Armonie arte casa,Poppies 
Armonie arte casa,Tipography 
Armonie arte casa,Floreal Autumn
Armonie arte casa,New Concrete      



V prípade záujmu o viac informácií, zaslanie komplet katalógu s celým sortimentom, alebo kúpu týchto tapiet ma kľudne kontaktujte!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára