štvrtok 6. augusta 2015

PESTO v interiéri



Nie je pesto ako pesto :) S tým PESTOM, ktoré sa používa pri varení, vieme presne čo urobiť! Ale čo s novým odtieňom PESTO  v interiéri? Dizajnéri sa na neho vrhli, ako na základnú farbu, znovu-navráteného RETRO štýlu rokov 70tich.
Pesto farba,  je nielen ako farba v doplnkoch, ale aj ako hlavná farba interiéru. Sedačka, obývačková zostava, dvierka na kuchynskej linke... otázka mojej známej  bola, čo doladiť k PESTO SEDAČKE s kombináciou krémovej kuchyne?
DREVO! Určite drevený dekor túto „pevnú“ farbu zjemní a dodá tak interiéru útulný pocit a to presne ten pocit, ktorý sa nazýva TEPLO DOMOVA.

Bije sa Vám už veľa dreva pri podlahe a potrebujete dokombinovať iný odtieň? Poobzerajte sa po odtieňoch hnedej farby, pocitovo pripomína dekor dreva a vy si „nekomplikujete“ vzájomné drevené kombinácie.

Chcete do krémovej rustikálnej kuchyne vniesť vintage PESTO odtieň? Určite vsaďte na obklad za pracovnou doskou, v talianskom znovuzrodenom dizajne BRICK  obkladu, najideálnejšie so skosenými hranami. 

A čo tak kráľovská modrá? Oficiálne vyhlásená farba roku 2015? Už dávno sa nenosí uniformita ani v interiéri a vzájomná kombinácia farieb štýlov je plne akceptovateľná už aj v interiéri.

Bojíte sa odvážnych farieb na nosných prvkov interiéru? Alebo už ste zariadený? Vsaďte na doplnky! Svietidlá, farba stien, dekoračky, vankúšiky...nebojte sa farieb! A nebojte sa ani zmeny po ktorej túžite! Ak chcete do svojho príbytku vniesť niečo nové a refreshnúť ho, vsaďte na DOPLNKY vo vašej obľúbenej farbe. Cenovo je to oveľa dostupnejšie ako meniť nábytok každé tri roky J A manžel to určite ocení!!! ;)



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára