sobota 22. augusta 2015

Dlažba v hrúbke 2 cm, jednoducho dlažba - inak


Leto nás ešte celkom neopustilo a téma TERASY, bazény a pochôdzne strechy je stále aktuálna. Už dvojročnou novinkou výrobcov obkladov a dlažieb, je dlažba v hrúbke 2cm.
Na začiatku bol odprezentovaný len formát 60x60, dnes je už formátov viac a ich dĺžka dosahuje až 1,2m. Uvidíme, s akou novinkou prídu výrobcovia na tohtoročnej prezentácii noviniek vo svete obkladov a dlažieb v Taliansku!
Spôsob pokládky týchto dlažieb je veľmi variabilný a dáva tak veľmi široký záber  pri ich predaji a využití.
spôsob pokládky 2cm dlažby
Rozvody popod dlažbu na terčoch
Veľmi vhodné sú 2cm dlažby pre letné terasky, ktoré sa vystavujú len v lete a na zimu ich ľahko stiahnete. V prípade nutnosti pri pokládke na výškovo nastaviteĺné terče, môžete ľahko viesť rozvody vody a elektriny popod dlažbu.






Výškovo nastaviteľné terče sú veľmi variabilné a majú vysokú nosnosť, vďaka ktorým je váha rovnomerne rozložená pod dlažbou. Tak môžete tieto terče s keramickou 2cm dlažbou, použiť aj pod zaparkované auto.
Bazény a terasy, sú ďalšou veľmi vďačnou témou pre tento typ dlažby, kde sa stretáme pri návrhu s neriešiteľnými detailami, ktoré sa dajú vyriešiť právo kombináciou dlažby a terčov.
Tieto terče sú zo spodnej strane urobené tak, aby boli vhodné na hydroizolačnú fóliu a zabránili tak trhaniu fólie a zároveň tak umožnia vytvoriť pochôdznu strechu, s ľahko dostupnou možnosťou prístupu v prípade dodatočných opráv izolácie.
Terče vo výške 0,5m, umožňujú priamy vstup do bazéna


SUPERGRES, STONETRACK, Dizajn 2 cm dlažby vychádza z klasickej hrúbky dlažby, umožňuje tak vzájomnú komnibáciu formátov
SUPERGRES, TRAVEL, Podklad môže byť rôzny, aj piesková pláž
SUPERGRES, TRAVEL, Štrkové lôžko ako podklad pod dlažbu
IMSO, CARGO, Bazén a formát 45x90, 2 cm dlažby
SUPERGRES, Travel



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára