nedeľa 12. apríla 2015

Industriálny interiér



                Veľké neobývané priemyselné priestory, v ktorých ešte stále dozrieva duch predošlej manufaktúry je presne to, čo pred pár rokmi pri rekonštrukciách začalo písať nový štýl dizajnov – INDUSTRIÁL!
V hlavnej úlohe BETÓN – HRDZA – MOSADZ – a absolútne žiadna UNIFORMITA! Každý zrekonštruovaný loft s priznaným zaveseným železným schodiskom, betónovými stenami s vytŕčajúcou výstužou, tehlovými stenami, dookola prebiehajúce zhrdzavené potrubie, voľne zavesené hodiny z blízkej železničnej stanice, toto sú pre mňa znaky INDUSTRIÁLU! 
Tehlová stena, môže byť vytvorená aj tapetou
Tapeta vytvárajúca betónovú emóciu
Betónová emócia vytvorená tapetou
Betónová tapeta môže byť utúlná aj v spáľni
Betónová tapeta v obývačke
Už minulý rok na Milánskej výstave interiérov, ktorá diktuje svetový trend smerovania interiérov, hrala hlavný prím HRDZA. Dnes je tomu už presne rok a vplyv industrializácie je v interiéroch dosť silný. Som rada, že aj na Slovensku je tento vplyv dostatočne silný a naši architekti a dizajnéri už majú svojich zákazníkov, pre ktorých je radosť tvoriť interiér J
Ako preniesť tento štýl do našich príbytkov menších rozmerov ako sú lofty?
Veľmi jednoducho! Výrobcovia pre interiérové doplnky, spotrebiče, osvetlenie, kuchynské vybavenie, interiérové textílie, ponúkajú dizajn z takých materiálov, ktoré vynikajúco práve štýl industriálu priblížia.
Nechcete sa púšťať do prerábky aktuálneho interiéru a predsa by ste chceli ísť do industriálu? Začnite „klamať“ okom – DOPLNKAMI. Doplnkami v podobe tapiet s betónovým efektom, koberce, textílie, lampy, spotrebiče, alebo dizajn stoličiek povýši aj Váš aktuálny interiér na industriál :)
Typy na indrusriálnu kuchyňu 


Typy na indrusriálnu kúpeľňu
 Industriál a obytné priestory, idú k sebe tiež veľmi jednoducho



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára