utorok 27. januára 2015

COUNTRY STYLE



Country style
                Táto dnešná koláž vznikla na podnet môjho bratranca, ktorý sa na mňa obrátil s prosbou o pomoc pri tvorení  interiér v COUNTRY štýle. A napriek tomu, že som ho slušne odbila pre nedostatok času ( nič osobné za tým nehľadaj :) ) , nedá mi predsa  v rámci voľného večera na hotelovej izbe nenakombinovať zopár štýlov a neporadiť mu :)  Takže, milý môj bratranček, zopár rád a inšpirácií... ( tou zrealizovanou kúpeľňou od konkurencie si mi zlomil srdce!!! Ale rozumiem – srdcu  ( a frajerke ) nerozkážeš) ;)

Kvalitnú kuchyňu v country štýle, Vám dnes už dodá a zrealizuje veľa šikovných stolárov a veľkovýrobcov kuchýň. Dnes neplatí už len veta - TOTO VEDIA DOBRE NAKOMBINOVAŤ LEN TALIANI :) Urobiť však len kuchyňu v tomto štýle, nie je to najdôležitejšie. Veľmi dôležité je práve dotvorenie COUNTRY štýlu cez DOPLNKY. Ornamentované tanieriki, klasické svietidlá, farba stien, podlaha, stoličky a najdôležitejšie sú spotrebiče! Na Slovensku dodáva TEKA klasické spotrebiče v štýlovom dizajne, Kuppersbusch je zas pre "štýlovejší" dizajn klasických kuchýň..A ten typ ja veru môžem :)









Na kuchyňu úzko nadväzuje jedálenská časť a obývačka. A tu je to opäť o nakombinovaní detailov – najdôležitejšie je podčiarknuť priestor správnou farbou stien, dokombinovať závesy, vybrať správne jedálenský stôl a stoličky. 








Obývačku treba zas postaviť na správne zvolených textíliách. Aj modernejšie modely sedačiek môžu zapadnúť do rustikálneho interiéru a sú tak potom príjemným prepojením týchto dvoch štýlov. 

Okrem farby na stenu, vie veľmi pekne doladiť interiér aj tapeta. Dnes je už naozaj veľmi veľká škála tapiet na výber, ktoré sa dajú navzájom kombinovať – dekorované s nedekorovanými typmi tak spolu vytvárajú ucelený priestor v jednom farebnom tóne.


Najdôležitejšou miestnosťou v každom byte je spálňa. Prečo si ju neurobiť tiež v romantickom - zamilovanom - country štýle? ....užite si tam len ROMANTIKU! :) Opäť, postaviť ju na POSTEĽ - hlavný bod spálne a ostatné doplniť doplnkami na dotvorenie COUNTRY štýlu.






...netreba však zabudnúť na najdôležitejšu ingredienciou pri zariaďovaní COUNTRY bývania pre mladých, zamilovaných!!! Jednoducho, LOVE :)

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára